Followers

Monday, 2 July 2012

abang ADI PUTRA in da house

assalamualaikum...

amboiiii...abang adi putra eh???lelaki idaman melaya tu...selalu berlakon jadi suami misali...mau tak sentap tengok kan...tak dapat aeron aziz pun takpe...tak kempunan...kahkahkah...






berdebar-debar diri sebelah dia...ada macam nora danish tak?
muahahahahahaha...pitam kalau nora danish dengar.


roslan shah sebagai MC...mulut macam mak ayam...

dapat hamper top ten cabutan bertuah...jangan mare...

dia ni dok mengutuk aku sebenarnya 
masa amik hadiah cabutan bertuah.
ada ke dia kata aku macam pemain ragbi.ceh!
pastu bila dia panggil suruh joget poco-poco
 dengan adi putra aku pulak tak perasan
sebab tengah leka meng'upload' gambar kat facebook.
kena kutuk lagi dengan dia.
last-last naik jugak joget poco-poco ramai-ramai atas pentas
dengan adi putra.
pergghhh...tak boleh 'imagine'.
tapi memang kenangan manislah untuk aku :)


signature adi putra

and...a big thanks untuk kakak angkat aku kerana telah meng'sponsori' 
hi tea ticket bersama adi putra hari ni.thanks you...


korang tengok sedutan sikit2 dah la ya... :)
video

video

pssttt!!!akak kawasan...pasni cita-cita nak bergambo ngan rosyam nor lak...

24 comments:

mamyharraz said...

wahhh abg ady ada kt sebelah ratu!! jeles melampau okey T__T *lari sambil hentakkaki*

hensemnya abg ady.

ratu pun cun.mekap lawa sgt ;)

tpkan ratu sy lebih adore abg ady dr abg ajis (aeron) hehe

-cinta soFiaSafiya- said...

serius kak..INDAH ciptaan ALLAH

sangat-sangat HENSEMMMMMMMMMM.......
meleleh air mata tgk akak begambaq dengan dia...walllah...

suara pn leh tahan erk

Rasp said...

kompom malam tu tidor tak lena...
mandi tak basah tu hehehehehehe...

pok amai-amai said...

Peh! Best betul event ni. Sy tgk pun jadik teruja!

Tihara said...

boleh laa jadi norkamadhia pasni :)

gadisBunga™ said...

kacaknye beliau!!!

eMMe said...

Adi putra! pengsannnn....
nampak sgt muka Kak Ratu hepi dapat jumpe Adiputra...amboi..kemain kak Ratu.. lupe cik abe kat umah jap!
hahahahahha~

Masya said...

wahhhhh tinggi adi putra kan..

Mama Gee said...

wahahahah adoii..
me is jelesssss u know!!

aTy _faRed~ said...

waaahhh...kelasssssssss...siap nari poco2 ngan adi putra..!!! jeles nih..adi putra memang muke ala2 lomantik..mak saye kemain suker agi ngan die nih..huhu

qaseh johanna said...

ratu... benci la..dh lari ke cni pulak ye..ptot le bl sy pergi blog lama dh xde..bg la hint ckit, ni mnyepi terus..selamat tergerak hati nk baca komen kt blog emme..klo x mmg smp bila2 xjmp ratu.. kejam taw..

**luahan hati**

ratu siput said...

sorry sayangku qaseh johanna...ratu pun tak habis lg ni invite kengkawan lama...ada yg dah invite pun tak dtg jenguk lg ehehe...maklumlah umah baru kan...tak jumpa jalan kot...ha ni dah follow...pandai pun...sa...yang dia :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

Baru jap akak baca entry ni bersama kawan opis.punyalah dia marah ko bergambar ngan jejaka idaman dia. siap tanya akak lagi "saper perempuan tu berani bergambar jejaka idaman aku." akak tolong sabau kan je. encemlah siady putra bestlah ratu dapat amabik gambar ngan dia . rosyam noor bila plak.

eB said...

wahhhhhhhhhhhhhhh, jeles3 :)

ct rahani said...

wah beshnya k.ratu dpt bergambo ngan abg handsome.. jeles tau.. hehehe..

ieda said...

oh tidakkk
dikk
macam mana ko leh bergambar ngan jejaka idaman melaya .. pada akk lahh kannn
akk pungggggg minat diaaaaaaaaaaa huhuhu ..
aduhh mak jelessss noks !!!

Riri Yoorin said...

ya ampun kak ratu hensem tuh..

Bitt (double IS) said...

tengok kakratusiput punya blog dah kira ok..terubat skit la...hahahaha
i takut kalau jumpa dia...akekkeekkeke nanti i terkam susah nak jawap wooooo...akkakakkakaa

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

warghhhhh!!! sy jelessss ni..ciss apesal awak x ajak sy haaaa????

Mrs. Norrie said...

patutlah lama tak nampak ratu, rupanya dah tutup blog, sib baik ada komen kt entry, baru tau....

maaf nak tanya,
nape blog ratu lambat nak loading? ke saya jer rasa camtuh? hehehhe

ratu siput said...

tak tau la ye kenapa lambat sbb blog baru ni pun baru bape kerat je gambar.hiasan2 tepi2 pun nan ado.ehehe..

SURIA AMANDA said...

bestnya...congrats ratu..

Che Rosliza Che mat said...

Seronoknya jumpa artis hihihi

mrs_nazir (Maz) said...

wahh...jeles nih...