Followers

Sunday, 15 July 2012

cik wanie in the house






assalamualaikum...


yiiihaaaaaaaaaaa...cik wanie in the house.terbang dari jauh tu...kedah darul aman.kebetulan dia turun jb sebab nak jumpa bff dia...makanya aku amik kesempatanlah untuk bertentang mata dengan dia.memang dah tau awal dia nak datang jb tapi disebabkan aku ni selalu orang tempah kek tak tentu masa...jadi aku tak berani nak buat janji dengan dia.tapi jodoh pertemuan...ajal maut...semuanya tuhan yang tentukan kan...akhirnya dapat jugak kami bersua muka.


orangnya comel.bertambah manis dengan lesung pipit lekuk di pipi.tu yang adik nak lawan lesung pipit ngan aunty wanie tu tapi nampaknya aunty wanielah pemenangnya... :)


kami jumpa tak lama.tak sempat nak berborak panjang pun.main pas-pas barang.posing-posing sikit kat tengah-tengah 'shopping complex' (the zon) tu...laga-laga pipi pastu masing-masing membawa haluan sendiri.lagi pun aku berkejar nak balik siapkan tempahan.wanie pulak nak 'shopping' coklat kat situ dengan bff dia...jadi aku taknaklah ganggu plan dia.dia pun tak lama kan kat jb.bagi canlah dia habiskan masa pepuas kat sini.next time kita lepak lama-lama ya wanie.


terima kasih bagi dodol tu.sedap.kalau nak simpan untuk raya aci tak?ehehe.apa-apa pun...jangan lupa 'projek ABC' kita tu tau...tak sabar nak tunggu hasilnya :) ssyyyhhh....



20 comments:

Mama Gee said...

best dpt jumpa blogger ni...
skrg mama dh berani2 skit nk jumpa blogger..
kalo tak malu lahh...hik3

Che Rosliza Che mat said...

Sekrg blog nie ...selalu up-date ya....RS...

ieda said...

wahh seronok rs dpt jumpe wanie dah ..
dua2 comel ape ;) RS dah nampak susut sikit .. kepenatan ye dik ;)

mamyharraz said...

amboi adik lesung pipit tu mahal tau.tergoda makcik yati memandang ;)

seronok dpt jumpa kwn blog ni kan ratu.sy pun suka menambah kenalan..baru luas rasanya dunia ni bila dapat kenal kwn dr serata tempat.

SURIA AMANDA said...

wah...sempat lagi kan dalam pada bz tu..ratu kalau dtg Seremban..calling2 tau...hehehhe...leh laga2 pipi jugak..

Alin Marlini said...

bila kita nak jumpa plak Ratu?hehehhe

eMMe said...

Salam kak RS
jauh tu order kek dari Kedah mai Johor..huhuhu.. ni mmg sedap kek Sis ni, leh order, InsyaAllah...

Allene said...

ratu siput.... klu lin turun JB, leh la kita jumpa gak kan.. heheheh

MulutPayau said...

Assalamualaikum dear....

Wahhh...bestnya dapat bertentang mata ngan kawan maya.....
Opssss..ada projek ABC rupanya...nnti bolehlah share ya....

YATZAKIE said...

kita bla nak jumpa plak kak..hehe

Riri Yoorin said...

waa manyak syiok

Eye_nee said...

Queen akk mhon maaf sgt..lama sgt rasanya tak menjengah kamu dirumah baru ni...

jumpa Blogger yer...seronok kan..bagaikan dah lama kenal rasanya...

Tihara said...

seronoknya dapat jumpa..dpt sekejpa pun ok la kan, leh buat kenangan :)

eB said...

wahhhhh project MEGA aper tuh? :)
ps: eh biar betol? hotel Seri Malaysia g2 eh? ptt la kot x braper nk ader org... cumer ms kami gi layanannyer ok... cumer bfnyer... sedih... hu3... 1st time kami bwk anak2 dok Seri Malaysia pn... hmmmmmm...

ct rahani said...

sonokkan dpt jupe blogger.. kiter ni duk x jauh ntah bila la dpt jupe kan kak.. hehe..

Mama Gee said...

selamat berpuasa ya ratu :)

POSH76 said...

salam ramadan...bessnyer jumpa blogger

Cik Wanie Ghani said...

Cak,
la akk dah tukar url ker?
patutlah x jumpa,
tgk kat blog lama sudah hilang,
hihihihi...

apapun sori sbb x blh lelama,
sbb byk tempat nak pegi,
nanti bila wanie trun lagi,
kita jumpa ok....

~miss u kak~

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hihi..nnt kita jumpa amik gambo gak ye..thn lepas lupa nk gambo hihik

qaseh johanna said...

cantiknya ratu pakai tudung camtu..nmpk muda remaja gitu... dh lama sy xpkai tdung bawal camni.. hhuu