Followers

Tuesday, 31 July 2012

my 'imam' is back




assalamualaikum...

alhamdulillah...cik kitol (CK) dah selamat pulang ke tanah air untuk selamanya :) penantian kami berakhir sudah.walaupun hanya 2 tahun setengah kami berjauhan...tapi telah cukup membuatkan aku menjadi seorang yang sangat berdikari...

insyaAllah...akan aku manfaatkan sebaiknya peluang yang diberi ini untuk memperbaiki segala kelemahan diri sebagai seorang isteri....

kini...imam solatku kembali disisi.... :) 

Sunday, 15 July 2012

cik wanie in the house






assalamualaikum...


yiiihaaaaaaaaaaa...cik wanie in the house.terbang dari jauh tu...kedah darul aman.kebetulan dia turun jb sebab nak jumpa bff dia...makanya aku amik kesempatanlah untuk bertentang mata dengan dia.memang dah tau awal dia nak datang jb tapi disebabkan aku ni selalu orang tempah kek tak tentu masa...jadi aku tak berani nak buat janji dengan dia.tapi jodoh pertemuan...ajal maut...semuanya tuhan yang tentukan kan...akhirnya dapat jugak kami bersua muka.


orangnya comel.bertambah manis dengan lesung pipit lekuk di pipi.tu yang adik nak lawan lesung pipit ngan aunty wanie tu tapi nampaknya aunty wanielah pemenangnya... :)


kami jumpa tak lama.tak sempat nak berborak panjang pun.main pas-pas barang.posing-posing sikit kat tengah-tengah 'shopping complex' (the zon) tu...laga-laga pipi pastu masing-masing membawa haluan sendiri.lagi pun aku berkejar nak balik siapkan tempahan.wanie pulak nak 'shopping' coklat kat situ dengan bff dia...jadi aku taknaklah ganggu plan dia.dia pun tak lama kan kat jb.bagi canlah dia habiskan masa pepuas kat sini.next time kita lepak lama-lama ya wanie.


terima kasih bagi dodol tu.sedap.kalau nak simpan untuk raya aci tak?ehehe.apa-apa pun...jangan lupa 'projek ABC' kita tu tau...tak sabar nak tunggu hasilnya :) ssyyyhhh....



Monday, 2 July 2012

abang ADI PUTRA in da house

assalamualaikum...

amboiiii...abang adi putra eh???lelaki idaman melaya tu...selalu berlakon jadi suami misali...mau tak sentap tengok kan...tak dapat aeron aziz pun takpe...tak kempunan...kahkahkah...






berdebar-debar diri sebelah dia...ada macam nora danish tak?
muahahahahahaha...pitam kalau nora danish dengar.


roslan shah sebagai MC...mulut macam mak ayam...

dapat hamper top ten cabutan bertuah...jangan mare...

dia ni dok mengutuk aku sebenarnya 
masa amik hadiah cabutan bertuah.
ada ke dia kata aku macam pemain ragbi.ceh!
pastu bila dia panggil suruh joget poco-poco
 dengan adi putra aku pulak tak perasan
sebab tengah leka meng'upload' gambar kat facebook.
kena kutuk lagi dengan dia.
last-last naik jugak joget poco-poco ramai-ramai atas pentas
dengan adi putra.
pergghhh...tak boleh 'imagine'.
tapi memang kenangan manislah untuk aku :)


signature adi putra

and...a big thanks untuk kakak angkat aku kerana telah meng'sponsori' 
hi tea ticket bersama adi putra hari ni.thanks you...


korang tengok sedutan sikit2 dah la ya... :)
video

video

pssttt!!!akak kawasan...pasni cita-cita nak bergambo ngan rosyam nor lak...