Followers

Wednesday, 13 June 2012

inilah rumah baru saya

assalamualaikum....


selamat datang...weeee...jangan marah ya kawan-kawanku yang dikasihi sekalian.bukan sengaja nak main pindah-pindah blog tapi memandangkan blog ratusiput yang sebelum ni bersekedudukan dengan blog kek dalam satu akaun yang sama...maka dalam keterpaksaan tanpa kerelaan...terrrrwujudlah blog 'ratusiput~part 2' ni untuk mengelakkan daripada berlakunya perlanggaran gambar di 'picasa album' yang hampir memenuhi 'free quota space' yang sepatutnya.jadi rumah lama...kita simpan sebagai kenangan :)

maka dengan ini...secara rasminya...saya mengisytiharkan bahawa...segala urusan berkaitan kemaskini blog dan perkembangan ratusiput seterusnya akan dilakukan di sini.harap maklum.

so kawan-kawan...jumpa di entry seterusnya...luv...ratusiput...

24 comments:

mamyharraz said...

hai ratu ;)
selamat berblogging di rmh baru :D

Mama Gee said...

aslmkm...kami dtg melawat blog baru ratu ni.... :)

Eye_nee said...

Yuhoooooo...dtg bertandang ni...buat fresh oren tau...dahagaaaa.....

ratu siput said...

ehehe...welcome2...duduk2 dulu eh...rumah sepah ni ha...byk lum kemas...jap gi dapur wat air... :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hehe..sy ingt bebetul pindah rumah..ratu salu simpan gambar kat picasa eh..sy x reti guna la..sy salu upload gambar dari laptop sy jer..apa kelebihan taruh kat picasa eh?

SURIA AMANDA said...

dah dtg melawat umah baru dah....ingat betul2 beli umah baru..cis...

ratu siput said...

Rina : bukan simpan kat situ tp ntah bila update blog masuk gambar dia auto masuk situ...nak godek2 ratu tak pandai...

Ati Masrif said...

macam nak buat rumah baru jugaklah

sbb rumah lama pun ada org yg
tak berkenaan bertandang...tak suka!

pok amai-amai said...

Heee~ Igtkan betul ade party2 ke. Hiks!

Bitt (doubleIS) said...

orait i follow sini jugak :)

Norisah Roslee Qayyim said...

pehhh...baru berangan nak pegi visit umah baru ratu...igtkan btl2 lahhh....

eMMe said...

Assalam Kak RS, moga blog baru ni dpt berkongsi pelbagai kisah dari Kak RS... dan yg penting, akak selesa dgn umah baru akak ni, kan...
thx invite saya...

Rinna said...

Owwh rumah baru yer.. :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

hai boleh berkenalan?welcome

FieZaLieSa said...

datang melawat kak ratu di rumah baru..=)

ratu siput said...

terima kasih pd semua kawan2 lama ratusiput yg dah singgah rumah baru ratusiput2 ni ye...sayang korang ketat2 :)

mama tim said...

waaaa...dah umah baru upanya...owh umah lama byk barang eh...hehehe..

Eri-chan said...

heyyy cik puan....memang kena ada blog khas untuk segala masakan. senang nak gugel tauuu..hehehe..

i dulu pun ada 3 blog..hahah tamak lepas tu tak larat..nasibla picasa gua baik..

len kali kecikkan pixel gambar barula bley sumbat byk2 gamba. heheh

Che Rosliza Che mat said...

Kat sini rupanya...hihihi dah follow..nie blog bisnes biskut erk...

ratu siput said...

iskkk che ros ni...salah paham tu...blog lama yg share satu akaun dgn bloh kek.ni blog personal dengan akaun google yg baru.takde share2.blog kek tu ha....crazy cake :)

Riri Yoorin said...

terima kasih jemput ke rumah baru :O)

Masya said...

assalamualaikum....

ade makan2 kek x hihihihihi.. sy datang rumah baru ni.. tq jemput....

Mimy Hamid said...

wah dah berumah baru ko yer...maaf beb jarang menjenguk..masa ada tp tulah internet opis ni macma semput.....

aTy _faRed~ said...

lame tak masuk blog akak..tetibe dah ade umah baru...:)