Followers

Thursday, 6 September 2012

akhirnya...dapat jugak baby girl...




assalamualaikum...

masih mood raya lagi ke?mesti ramai yang tengah plan nak buat open house atau paling tidak pun sibuk memenuhi undangan open house kan.takpe...selagi sihat tubuh badan...ada kesempatan... inilah masanya kita mengeratkan hubungan sesama insan.

aku setakat hari ni...cam biasalah...sibuk dengan urusan harian.ditambah pulak dengan kehadiran 'orang baru' dalam keluarga.kalau dari dulu tau macam ni senang nak dapat baby girl...dah lama aku merelakan.apa lah sangat kalau nak mengandung 9 bulan tu kan.pejam celik pejam celik dah keluar satu kepala.nak lagi best...ni ha...keluar express...takde morning sickness...takde mengidam-ngidam...tinggal nak pelihara je :)

jom berkenalan dengan baby girl kami...

hi aunty-aunty...my name is chichi.
my date of birth is on 25th june 2012.
i'm a semi flat persian cat.
my hobby is playing and sleeping.
if you want to hug me...let comes around to me :)


19 comments:

eynda said...

Alaaaaa....comeynyaaaaa... :-)

Mrs. Norrie said...

gerammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
so cute!!!!

Nizam.Ariff said...

alaaa..... comeynyerrr...

Eye_nee said...

tahniahlah queen siput dapat baby kucing gegurl comel...

Rasp said...

congrats.... alololo memang chomei...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

saspen la kak ratu ni..
heheh, mane tau khannn.. abg blk tu.. heheheheh

Tihara said...

comeynya la hai..gewam..ini jns tama cat kan..ske :)

ieda said...

ahahhaha RS bikin akk suspen
ingatkan bb mana tadi ! .. ;))

memang comel !!!

Riri Yoorin said...

comelye ada anak kucing.. kita minat juga anak kucing tapi sebab alergic ni kurang la skit nk main2 kucing..

teringat kat si oren masa kt umah lama siap letak loceng lagi uhukss rindu!!

Masya said...

kucing awak ke dalam pict ni .. comelnya... seronok kalau dapat main kibar² kertas dgn lidi mesti dia lari kejar2..

Ct NoArizah Aris said...

Salam cik ratu...puas sy cari kemana menghilang..apa nama blog baru akhirnya terjumpa kat gugell ni...comel baby kamu.. yg ni tak nangis malam2 kan? :D

Mama Gee said...

aloh alohhhh...comei aaaa..........nk pinjam leh? hehe

wahida said...

alolololo...comel giler la...
muka comel notti...hehe...

Alin Marlini said...

terkezut makkk....chichi rupernye..hehehe...comel

muslimkidsshop said...

Hello! Educate your kids with our islamic learning tools... it's fun!

Http://muslimkidsshop.blogspot.com

-cinta soFiaSafiya- said...

cumiLLNyaaa...

akak lately ni i misss u lah T_T

Tihara said...

olohai, tomeynyer :)

MystoryPic said...

chomeyyy

Che Rosliza Che mat said...

comelnya...