Followers

Thursday, 6 December 2012

masih mencari semangat yang hilang




assalamualaikum...

puas dok menyeru semangat untuk berblog semula...tapiiiiii...tak tahulah kemana dia lari sembunyikan muka.tak tahu nak mula dari mana.haishh...banyak cerita yang dah ketinggalan kan?termasuk cerita dari kawan-kawan semua.

takpe..slow-slow kita bangkit semula.cuma sekarang ni lebih kepada untuk simpanan hari tua.kenangan untuk anak-anak baca bila mereka dah merangkak dewasa.

kali ni...kita update yang ni dulu ya.jumpa lagi di lain entry.insyaAllah.rindu kamu semua :)


20 comments:

-cinta soFiaSafiya- said...

slow-slow kak......semangat tuh bila hilang....aduyaiiii, rs lemah sungguh.. banyak citer tersadai dlm draft begitu saja... huhuhuhu

sis, pic yg mula tuh sangatttttttt cute..i Likeee

makcik tempe said...

apa khabar ratu siput.dah lama tak mengomen kat sini.la kenapa pulak tak de mood? ni akak dah seru sekejap lagi mesti datang mood berblog : )

Allene said...

owh... ratu.. mesti tengah berbahagia... tu yang tak bersemangat berblogging... :D

Nizam.Ariff said...

cepat kembalikan semangat tu...

ratu siput said...

yela nida slow2 jugak ni amik mood :)

pergh akak kawasan..sudah ada nama gelemer baru ke...uishh nape adik kawasan taktau ni...ehehe...

allene : taanggungjawab bertambah :)

ratu siput said...

Nizam.Ariff : ngah seru menyeru ni... :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy nyer makin menghilang juer nih..ratu seru sy sama ya hihi

ratu siput said...

ok Rina Avail...sila pejam mata sekarang...kita dok serap seru sama2 :)

anis abdullah said...

rilek la ratu..i pun ke laut juga berblog ni. baca blog org pun mana sempat jek...hehehe

gadisBunga™ said...

takpe...takkan lari blog dikejar...kan kan?

CoCo said...

Helloooo... cepat cepat kayuh hehehhe.. btw hari ni dgn esok (7 & 8 dec) ada warehouse sale southern lion tu...

SangRatoo said...

hehehe..takpela..mmg beginila..saya pun selalu jgk mcm tu..lemauu je bila nak start..slow² ok... :)

Anonymous said...

[p]The market to find the leather cleaner was also very [url=http://www.cclassicchanelbags.com]classic chanel bag[/url] effective . 4, initial wash in clean water before [url=http://www.cclassicchanelbags.com]classic chanel 2.55 bag[/url] adding a little salt or vinegar, and then package immersed in about 30 minutes, you can prevent fading . Regardless lovely Meng sister, or temperament ladies, or noble ladies wind, all are applicable! Girls like to have something, Xiao Bian below to share to you and fluorescent package with eight people, to draw from . A backpack called Seil Bag, with LED display, flexible circuit is a PCB (printed circuit board) that works with two driving [url=http://www.chaneloutletinuk.co.uk]chanel outlet store[/url] modes: the functional and emotional . (6) nowadays all kinds of bag models, often a composite of different materials, such as suede noodles, leather bag body and the like, cleaning should be dealt with separately; [url=http://www.chaneloutletinuk.co.uk]chanel outlet bags[/url] Also, if the bag decorated with rivets or metal buckles Material must also pay attention to the careful maintenance cleaner to wipe the metal, do not let the metal rust destroy the overall beauty of the bag . 隆掳We [url=http://www.cclassicchanelbags.com]classic chanel quilted bag[/url] were just scared to go outside,隆卤 he said . Do not attempt to repair, service [url=http://www.newchanelbagss.com]buy chanel bags[/url] professionals . Seil Bag, the bag pack of cyclists


The bike, and an excellent tool for exercise, is one of the favorite [url=http://www.newchanelbagss.com]shop chanel bags[/url] pastimes for many, however, in the large cities resulting in a latent danger for those who enjoy this activity.[/p]

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

شركة المثالية said...


شركة تنظيف بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف

شركة تنظيف مسابح بالقطيف
شركة صيانة مسابح بالقطيف

فاتن الصاوى said...



شركة المثالية للتنظيف بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المنازل بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المجالس بالجبيل
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالدمام
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالخير
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالقطيف
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالجبيل
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام

فاتن الصاوى said...


شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة مكافحة النمل الابيض بالدمام
شركة مكافحة الحمام بالدمام والخبر
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف


شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة مكافحة النمل الابيض بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة حشرات بالرياض

فاتن الصاوى said...


شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالاحساء

شركة تسليك مجارى بصفوى وسيهات وراس تنورة
شركة تسليك مجارى بالرياض
شركة تنظيف وشفط بيارات بالدمام والخبر
شركة تنظيف مساجد بالدمام والخبر
شركة الماسة لمكافحة الحشرات بالدمام

فاتن الصاوى said...



توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تنظيف شقق بالجبيل
شركة تنظيف فلل بالجبيل


شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف سجاد بالقطيف
شركة تنظيف شقق بالقطيف